Boende

På Vässarö bor man i någon av alla våra stugor. Gruppen placeras i någon av våra fyra byar. I stugorna finns det rum som är utrustade med 2-6 sängar beroende på vilken by man hamnar i. 4-5 dagar innan ankomst kan man kontakta Vässarö för att få reda på vilken by just er grupp har blivit placerad i.

Madrass, täcke och kudde finns på plats. Tvättrum finns inne i stugan eller direkt i anslutning till rummen.

Av hygienskäl så önskar vi att man tar med sig sängkläder i form av påslakan, underlakan och örngott, men om man verkligen vill ta med sig sovsäck måste man ta med sig underlakan och örngott också.

Under vår och höst erbjuder vi inte boende i tält då nordanvinden ibland kan ställa till det en del. Våra vindskydd står dock alltid redo att ta emot dig som vill prova på att bo ute i naturen en natt. Vinskydden kan inte bokas utan det är ett val man kan göra när man är här. Utrustning för en vistelse i naturen får ni ta med själva.

 

Varför kan man inte få reda på var man ska bo tidigare?
Vissa grupper vill göra planeringen tidigare men vi kan tyvärr inte lämna ut förläggningen tidigare än 4-5 dagar före ankomst. Gruppernas storlek kan förändras och stugan kan plötsligt behöva genomgå reparation eller liknande. Vi har sett besvikelsens ögon när vi informerat gänget om att boendet har förändrats i sista sekund… och det är inte roligt när deras planer går i krasch.

Hur ska vi bo?
Det är ni som känner era deltagare bäst och vet huruvida de behöver en ledare i rummet. Likaså bestämmer ni själva om ni vill dela upp tjejer och killar i olika rum. Vi lägger oss inte i hur ni bor i stugorna.