Finansiering av klassresa.

Vi får ofta höra om skolklasser som har hittat diverse olika fonder att söka pengar från. Det kanske kan vara ett alternativ om ni har svårt att få ihop hela summan. Detta är inget som Vässarö kan hjälpa till med mer än att sprida tipsen vidare. Om och när ni lyckas få fondbidrag alternativt stipendium – dela gärna med er av det till oss så kanske fler skolklasser kan dra nytta av information.
Maila länkar och tips till lager@vassaro.se

Inkomna tips på fonder och stiftelser:

Prins Carl Gustafs Stiftelse

Allmänna arvsfonden

Stockholms stad

Inkomna tips på produkter man kan sälja:

New Body
Gör som tusentals skolklasser gör varje år – tjäna pengar till klassen genom att sälja Newbodys populära och lättsålda produkter! Under 2017 har vi lanserat ett helt nytt sätt att sälja – vilket gör det ännu enklare att tjäna pengar till klassen. Varje elev får sin alldeles egna webbshop. Detta gör hanteringen mycket enkel och smidig. Webbshoparna gör att ni kan använda er av sociala medier och mail för att nå ut till ännu fler köpsugna kunder. Med våra nya webbshopar blir skolförsäljningen enkel och ni samlar pengar till klassen på ett smidigt sätt. Vi hjälper er genom hela försäljningen med råd och tips om hur ni tjänar pengar till er klass.

Olivprinsen
Planerar ni att åka på klassresa eller göra någon rolig aktivitet med klassen? Att åka på klassresa eller skolresa är ett stort äventyr som många barn och ungdomar drömmer om. Det stärker sammanhållningen i klassen och ger minnen för livet. Olivprinsen erbjuder föreningar och skolklasser ett trevligt och riskfritt sätt att tjäna pengar till laget eller klassen genom att sälja olivolja! Vår olivolja kommer från Spanien, från en gård i regionen Extremadura. Den har vunnit flera internationella priser och håller absolut högsta kvalitet.
Gör er klassförsäljning rolig och tjäna mycket pengar, kontakta oss så berättar vi mer om hur det fungerar!