Finansiering av klassresa.

Vi får ofta höra om skolklasser som har hittat diverse olika fonder att söka pengar från. Det kanske kan vara ett alternativ om ni har svårt att få ihop hela summan. Detta är inget som Vässarö kan hjälpa till med mer än att sprida tipsen vidare. Om och när ni lyckas få fondbidrag alternativt stipendium – dela gärna med er av det till oss så kanske fler skolklasser kan dra nytta av information.
Maila länkar och tips till lager@vassaro.se

Inkomna tips på fonder och stiftelser:

Prins Carl Gustafs Stiftelse

Allmänna arvsfonden

Stockholms stad

Inkomna tips på produkter man kan sälja:

New Body
Gör som tusentals skolklasser gör varje år – tjäna pengar till klassen genom att sälja Newbodys populära och lättsålda produkter! Under 2017 har vi lanserat ett helt nytt sätt att sälja – vilket gör det ännu enklare att tjäna pengar till klassen. Varje elev får sin alldeles egna webbshop. Detta gör hanteringen mycket enkel och smidig. Webbshoparna gör att ni kan använda er av sociala medier och mail för att nå ut till ännu fler köpsugna kunder. Med våra nya webbshopar blir skolförsäljningen enkel och ni samlar pengar till klassen på ett smidigt sätt. Vi hjälper er genom hela försäljningen med råd och tips om hur ni tjänar pengar till er klass.

Tandborstkungen
Vi erbjuder skolklasser och föreningar ett lätt, trevligt och riskfritt sätt att tjäna pengar till klassen eller laget, sälj tandborstar! Våra tandborstar är av det välkända märket Jordan, de håller högsta kvalitet samt är lättsålda. Vi erbjuder även försäljning av barntandborstar, tandkräm och plåster. Även dessa är från välkända märken. Detta är det perfekta sättet att tjäna pengar till klassen, klassresan, klasskassan, skolresan.

Tandborstkungen har sedan 2008 hjälpt skolklasser och föreningar att tjäna pengar genom att sälja tandborstar. Här kan ni läsa mer om hur det fungerar och hur några av våra tidigare kunder tycker att det var att samarbeta med tandborstkungen för att tjäna pengar till sin klassresa.

Work4Dreams
Ett bra sätt att tjäna pengar till föreningen och klassen är att sälja bad- & SPAprodukter. Era kunder kan välja mellan lyxiga handdukar med 2 års garanti, handgjorda doftljus och naturprodukter för bad & SPA. Klassen tjänar hela 70 kr per sålt SPA-paket. Inga avgifter tillkommer, frakten är gratis och ni behöver inte ligga ute med pengar.  Några säljexempel:
• Om ni är 25 st som säljer 12 handdukspaket tjänar ni 21.000 kr
• Om ni är 25 st som säljer 20 handdukspaket tjänar ni 35.000 kr
Gå in på: www.work4dreams.se
eller ring 08-502 550 70 så berättar vi mer om hur ni kan tjäna pengar till klassresa, skolresa eller en resa med föreningen.